Reiki – Universele levensenergie

Reiki staat voor het Japanse woord – universele levensenergie. Alles in jou bestaat uit energie en heeft energie nodig om te kunnen bestaan op deze wereld. Ik ben opgeleid door ervaren reikimasters, en ben ze dankbaar om het geleerde kunnen toe te passen voor jou.

Ondersteunt zelfgenezing

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze en ondersteunt het lichaam tot zelfgenezing, waarmee je zowel fysiek als emotioneel in balans komt.

De energie die ik geef vanuit mijn handen, gaat daar naar toe waar het op dat moment nodig is. Het kan zijn dat er een emotionele of mentale blokkade is, die eerst wordt opgeheven voordat de lichamelijke klacht wordt aangepakt. De energie kan dan weer kan stromen. Wanneer een klacht al lang aanwezig is, kan dit betekenen dat er meer dan één behandeling nodig is. Er is meer tijd nodig en ook jouw wil om open te staan voor verandering.

Na de behandeling ben je ontspannen, en soms enorm moe. Je kan tintelingen ervaren, warmte ervaren of zelfs kou. Je hebt het gevoel dat je weer meer aan kan. Het kan voorkomen dat oudere klachten weer naar boven komen, dan weet je dat reiki aan het werk is. Drink na afloop altijd een glas water voor het afvoeren van afvalstoffen.

Mocht je ernstig ziek zijn, ook dan kan reiki helpen verlichten. Ik kan je niet beter maken, maar je wel ondersteunen en dat kan waardevol voor je zijn. Reiki helpt bij reguliere medische behandelingen bijv. voor stressvermindering, verlichting van pijn, vermindering slaapproblemen enz.

Wanneer een behandeling?

– bij overbelasting
– bij medicijngebruik; het verwijdert afvalstoffen
– spanningen te verminderen
– verlichting te bieden bij vermoeidheid
– ondersteuning en verlichting bij een botbreuk of wondgenezing
– ondersteuning en verlichting bij chronische pijnen
– ondersteuning en verlichting bij: suikerziekte, brandwonden, gewrichtspijnen, hoofdpijn, migraine en klachten zoals RSI
– wanneer niet? Reiki is altijd helpend

Ook bij emotionele of mentale klachten zoals stress, onrust, twijfels, slaapproblemen, malende gedachten of burn-out geeft een reikibehandeling vaak verbetering en ontstaat er een gevoel van balans en rust.

Daarnaast kan een behandeling verhelderend zijn bij levensvraagstukken of het vastzitten in belemmerende patronen. Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden van klachten waar goede resultaten van bekend zijn.

Een reikibehandeling op de behandeltafel is te boeken bij Schoonheidssalon In.

Een stoelbehandeling met reiki duurt ongeveer 30 minuten – afspraak maken op pagina tarieven en afspraak maken.

Een reikibehandeling op afstand is ook mogelijk en duurt ca. 20-30 minuten – hiervoor spreken we samen een tijd af.