Reading

Wil je een reading ontvangen, dit kan doormiddel van een kaartreading, eventueel in combinatie met reiki op afstand. Dan zoom ik in op jouw energie.

Er zijn soms momenten in je leven dat je inzicht wilt ontvangen, of … Martine, help me even…., voel je hier wat bij? Al jaren werk ik met orakelkaarten en tarotkaarten.

De kaarten laten zien waar jij staat of waar jij sturing bij kunt gebruiken. Diep van binnen weet je het vaak zelf al. Het kan soms voorkomen dat je de boodschap liever niet wilt horen of zien. En toch is het nodig. Om jou verder te helpen in jouw proces en jouw pad in het leven. We willen vaak van alles en toch geeft het universum je dan het antwoord dat nodig is.

Je mag een foto sturen of onderwerp doorgeven. Ik vind het vooral prettig om de verbinding in energie te verdiepen met jou.

Ik werk vanuit mijn intuïtie en gevoel afgestemd op jouw energie.

  • Per thema of onderwerp
  • Verleden, heden en toekomst
  • 6 maanden reading
  • Bereiken van je bestemming of doel

Wat ik heel belangrijk vind, is dat je niet leeft volgens de kaarten en mijn inzichten en antwoorden. Soms neem je een andere beslissing die je op dat moment voelt. En je hebt altijd weer met andere mensen te maken die op hun beurt weer beslissingen nemen.

Vertrouw op jouw eigen intuïtie, voelt iets goed, volg je gevoel, voelt iets niet goed, volg je gevoel dan ook.

Readingen zijn op aanvraag, neem gerust contact met mij op.

“Niets staat je toekomst zo in de weg als vasthouden aan het verleden.”