Access Bars®

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten

Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachtes, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel en zal ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraken. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. En de verandering voor jou is in gezet.

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens, emoties en conclusies over deze thema’s loslaat. Je ervaart meer ruimte in je hoofd, waardoor je weer nieuwe keuzes in je leven maakt die passend zijn voor jou.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker ontspannen en bereid zijn te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. In ons hoofd verzamelen we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen die belemmerend voor ons zijn. Zo is ons brein gemaakt.

Na de behandeling blijven de Bars ‘lopen’ totdat je zelf voelt dat je opnieuw een sessie wilt ontvangen. Ook na een heftige gebeurtenis kan een Bars behandeling verlichting geven. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich voordoen tot ongeveer drie tot vier weken na de sessie.

De ervaringen van mensen die een Access Bars® sessie hebben ondergaan verschillen en is voor iedereen anders.
De meest gemelde effecten zijn:

  • toegenomen innerlijke rust
  • makkelijker inslapen en doorslapen
  • uitgerust wakker worden
  • meer energie
  • het leven ‘loopt’ makkelijker
  • en je bent beter in balans.

Er zijn voor een Access Bars® sessie geen contra-indicaties, iedereen kan een sessie ontvangen.

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Je ligt op je rug op de behandeltafel en je wordt bedekt met een zachte doek.

Voordat we beginnen, houd ik een korte intake met je. Ik wil je graag leren kennen zodat ik je kan bieden wat je nodig hebt.