Martine

Dit is wie ik ben

Betrouwbaar, liefdevol, begripvol met positieve intenties, behulpzaam en toch bij mezelf blijven.

Met mijn gezin woon ik in Kortenhoef, een prachtig dorp nabij Hilversum. Mijn jeugd heb ik doorgebracht net onder Utrecht en na wat rondzwervingen ben ik gaan wonen in Hilversum. Daar koos ik toen met mijn hart voor. De liefde heeft me in Kortenhoef gebracht.

De afgelopen jaren heb ik een interne reis gemaakt, met als doel het vinden van mijzelf. Het was nodig, in mijn eigen kracht komen, door pijnstukken aan te gaan. Het mooie hiervan is dat je leert met zachtheid naar situaties te kijken, en de pijnlijkheden van het leven worden mildere herinneringen.

Wellicht herkenbaar, mijn jeugd was niet fijn, geen liefdevolle moeder, en een vader die het psychisch ingewikkeld had. Mijn ouders die elkaar niet de liefde konden geven, maar wel verwachtingen hadden. Ze hadden het ieder op hun eigen manier heel moeilijk. Het was koud en kil thuis. Mijn missie toen ik het huis ‘uit vluchtte’ was, ik ga het heeeeeeel anders doen dan mijn ouders. En dat heb ik gedaan, met heel veel vallen en opstaan. Ik koos er voor om niet mee te gaan in het leven en de gedragingen van mijn ouders. De deur uit te stappen, is één van de meest krachtige stappen die ik heb moeten nemen. Ter bescherming van mijzelf om wie ik ben. En een weg in te gaan waarvan je de bestemming niet weet en niet kent.

Ik heb hele mooie en bijzondere opleidingen gevolgd wat zo logisch aanvoelde voor mijn interne reis; zoals NLP, Reiki, diverse massagetechnieken. Ik raakte gefascineerd in de methode van familieopstellingen. Dit voelde als thuiskomen. De opleiding familieopstellingen heb ik bij Hans van den Berg gevolgd. De komende jaren zal ik me blijven ontwikkelen op deze gebieden.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

“Accepteer jezelf zoals je bent, dan kun je veranderen.”