Familieopstelling

Familieopstelling met jou als vraagsteller

In vrijwel alle situaties waar je op dit moment tegenaan loopt, is een familieopstelling helpend. De opstelling laat jou namelijk helder zien waar jij in de opstelling staat en waar je op dit moment tegenaan loopt, en waardoor het wordt veroorzaakt.

Je doet al heel lang wat je doet en je voelt dat het niet meer bij je past, maar je kan er ook niet achter komen waarom dit niet meer bij je past. Je kan je afvragen waarom je de dingen doet zoals je ze doet, maar vindt dit eigenlijk helemaal niet prettig. Jouw onbewuste gedrag krijgt de overhand, en hoe doorbreek je dit? Met een familieopstelling kan je deze onbewuste patronen snel inzichtelijk make. Door de manier hoe je zelf de representanten in de opstelling opstelt en de reacties van deze representanten, wordt de huidige situatie duidelijk en krijg je inzichten in hoe het mogelijk anders zou kunnen waardoor er beweging ontstaat. Representanten vertegenwoordigen iets of iemand in het veld. Representanten zijn waardevol voor de inzichten. Tijdens de opstelling zal ik als begeleider uitleggen hoe een opstelling gaat.

Hoe kijk jij tegen jouw systeem aan? En met systeem bedoelen we je gezin van herkomst (ouders, broers en zussen), je huidige gezin, vriendenkring, werk enz. Waar sta jij? Neem jij je eigen plek in? Maar dat doe ik altijd zo want dat heb ik van huis uit meegekregen? Of zo ben ik nou eenmaal? Gebruik je nog steeds die patronen die je van huis uit mee hebt gekregen? Patronen die niet meer helpend voor je zijn maar die je bewust of onbewust nog wel gebruikt? In een familieopstellingen met representanten ontvang je terugkoppeling van het onbewuste wat op dat moment zichtbaar wordt en belangrijk is voor dat moment.

Een familieopstelling is magisch…. En heel helend voor jou.

Mocht je het nog spannend vinden om dit in groepsverband te doen, dan kun je kiezen voor een tafelopstelling of bronopstelling.

Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Er is een gereduceerd tarief van toepassing omdat ik ervaring wil op doen in deze methode.