Huiskamer – opstelling

Werken in huiselijke sfeer voor persoonlijke groei en inzicht. De intimiteit en veiligheid van mijn eigen huiskamer, met daarbij een kleine groep ( 4 tot 6) deelnemers met persoonlijke aandacht voor iedereen.
Na een korte inleiding worden er  twee of drie opstellingen gedaan. Wie een eigen systemisch proces wil doen, bepalen we ter plekke door middel van loting. We schrijven op een briefje het thema, vraag of iets anders op. Na verzameling van de briefjes, trekken we er eentje uit en die gaan we uitwerken in een opstelling. Kosten zijn € 40,00 per persoon.

Nog geen data gepland.
Familieopstelling in een groep
Tijdens een familieopstelling in een groep breng je als vraagsteller een vraag of thema in. Het gaat om issues waar je tegenaan loopt in je leven. De begeleider zal vanuit jouw familiesysteem representanten (andere groepsleden) opstellen in de ruimte, die staan voor jouw familieleden. Hierdoor ontstaat er een zichtbare dynamiek waarin de emotionele spanningsvelden binnen deze familierelaties zich afspelen. Deze vorm van werken wordt ook wel systemisch werken genoemd. De representanten bewegen vanuit de energie van jouw opgesteld familielid, de begeleider zal leiding nemen in dit proces daar waar nodig is.

Door dit fysiek in de ruimte te zien en te voelen, kan er al veel moois in jouw familiesysteem in beweging komen. Vooral omdat je met een groep bent zal de familiedynamiek nog krachtiger voelbaar zijn.

Ook is er de mogelijkheid om je op te geven als representant tijdens de workshop familieopstellingen. Je kan kennis maken met een familieopstelling mocht je nog geen ervaring hebben. Representant met of zonder ervaring is altijd welkom. Voel je welkom.

Zaterdag 6 juli – 10.00-16.30u in Kortenhoef – VOL
Vraagsteller € 50,00
Representant € 15,00

Zaterdag 28 september – 10.00-16.00u in Kortenhoef 
Vraagsteller € 50,00 – VOL
Representant € 15,00 – slechts 2 of 3 plekjes vrij

Zaterdag 9 november – 10.00-16.00u in Kortenhoef
Vraagsteller € 70,00 – slechts 2 plekjes vrij
Representant € 20,00 – nog 5 plekjes vrij